Luna Plina "Goodwill" Alinierea Pamantului la Vointa Divina! luni, 23.05.2016, 18.45-21.30

Cea mai importanta practica energetica si spirituala pe parcursul unei luni este cea de Luna Plina!
Meditatia de Luna Plina este o ceremonie sacra care ne ofera posibilitatea sa asimilam constient in fiinta noastra o imensa energie spirituala, pusa la dispozitia noastra intr-un mod unic pe parcursul unei luni, pentru a ne purifica structurile fizice-subtile si pentru a ne impulsiona evolutia.
Este o ocazie minunata sa devenim instrumente ale difuzarii binecuvantarilor Planului Divin pentru vindecarea planetei si pentru binele lumii in care traim.
Alaturi de familia spirituala a planetei, sa fim impreuna in aceasta ceremonie sacra, prin care sa sustinem alinierea Pamantului si a Umanitatii, la Vointa Divina!  
Aceasta Luna Plina este sarbatorita peste tot in lume sub numele de Festivalul Goodwill.
Cel de-al treilea festival al primaverii, care vine dupa celebrarea Iubirii Divine prin Festivalul Crestinatatii si al Luminii Divine prin Festivalul Iluminarii, are ca menire sa ancoreze prin energia foarte puternica a acestei Luni Pline, Vointa Divina pe pamant.
 
Spiritul acestei Luni Pline este cresterea unitatii spirituale dintre toti oamenii!
Problemele cu care se confrunta umanitatea pot fi surmontabile doar prin transcenderea oricarei  separari artificiale sau induse din motive obscure dintre oameni.
 
Dincolo de diferentele religioase sau culturale, milioane de oameni din intreaga lume se roaga si mediteaza acum, pentru ca pe planeta noastra sa vina o noua lume a pacii, a reconcilierii si a dreptatii.
 
Menirea spirituala a Lunii Pline Goodwill:
-Activeaza Fortele de Reconstructie ale lumii in care traim.
-Stimuleaza formarea de grupuri de Lucratori in Lumina care sa coopereze pentru binele umanitatii in toate componentele vietii sociale, economice, religioase si stiintifice. 
-Aliniaza vointa egoului la vointa sufletului.
-Creste autocontrolul, pentru a indeparta blocajele evolutive. Trezeste constientizarea unitatii spirituale pe intreaga planeta.
 
Cele sapte Shaktipat (impulsionari spirituale) ale  Lunii Pline Goodwill.
1.Vointa initiatilor sa calauzeasca intelept procesul de reconstructie al lumii.
2.Voința de cooperare si de bunavointa fata de creatie si fata de toti oamenii.
3.Voința de a acționa pentru a crea o lume mai buna acum.
4.Vointa de relaționare corecta intre oameni, ca un mod natural de viață. 
5.Voința de cunoaștere corecta si creativa, care sa conduca la înțelepciune. 
6.Voința de a persevera in mod divin, pentru atingerea idealurilor umanitatii.
7.Voința de a lucra organizat in grupuri, pentru a accelera progresul umanitatii.
 
Alte aspecte benefice ale Lunii Pline:
Luna Plina ne ajuta sa ne purificam subconstientul si sa ne vindecam spiritual un anumit domeniu al vietii noastre.
Fiecare moment de luna plina al anului pune lupa pe un anumit sector al vietii noastre (personal, familial, profesional, relational, financiar,etc), unde putem sa intelegem mai profund ce e bine si mai ales, ceea ce nu este bine, sa constientizam erorile pe care le facem si sa descoperim solutiile cele mai potrivite pentru a ne armoniza cu acel plan al vietii!
 
Luna Plina faciliteaza mult mai usor conectarea la Ierarhia Spirituala.                                          
Daca ne confruntam cu diverse crize existentiale si cerem ajutorul divin in aceasta perioada, putem primi o sustinere speciala pentru depasirea obstacolelor cu care ne confruntam.
 
Perioada favorabila neutralizarii karmei negative.
Binecuvantand planeta de Luna Plina, noi ne punem in serviciul Divinitatii pentru a transfera energie divina care sa ajute planeta in evolutia sa. In acest fel, datoriile noastre karmice vor incepe sa se reduca, prin constientizare si prin serviciu devotional.
 
Energia spirituala de Luna Plina fiind la maxim, o putem folosi pentru a ne incarca energetic proiectele si obiectivele noastre, pentru ca ele sa se materializeze corect, usor si rapid.
 
Luni, 23 mai 2016, orele 18:45-21:30, sunteti invitati la Ceremonia de Luna Plina Goodwill, pentru ca alaturi de familia spirituala a planetei sa sustinem alinierea Pamantului si a Umanitatii la Vointa Divina.  
 
Eveniment sustinut de catre astrolog, Cerasella Pere.
 
Beneficiile meditatiei Luna Plina Goodwill :
- Curata aura si dezintegreaza formele gand negative ;
- Vindeca corpul, mintea si spiritul;
- Regenereaza profund fiinta si ne ajuta sa ne aliniem la menirea noastra;
- Prin accesul la Vointa Divina, ne antrenam constiinta sa se ilumineze;
- Meditatia de grup amplifica exponential energiile. Cu cat numarul de participanti este mai mare, cu atat canalul de comunicare cu grupurile care sarbatoresc in intreaga lume si Ierarhia Spirituala va fi mai mare si efectele mult amplificate ! ;
- Participand la binecuvantarea Mamei Pamant vei genera o karma pozitiva pe care o poti folosi pentru a aduce prosperitate, bucurie, fericire, atat in plan material cat si spiritual, tie si familiei tale;
- Iti poti binecuvanta proiectele, obiectivele, dorintele personale, pentru a le energiza si a se materializa rapid;
- Meditatia realizata in timpul Lunii Pline Goodwill este echivalenta cu energia spirituala pe care o acumulezi daca meditezi o luna incontinuu.
- Oportunitatea de a colabora cu Ierarhia Spirituala la ancorarea iubirii, intelepciunii si a vointei bune pe Pamant.
- Poti face un serviciu umanitatii ajutand la progresul ei; prin legea karmei, binele se va intoarce la tine sub diverse forme de multe, multe ori.
- Uniunea Spirituala cu toti Lucratorii in Lumina care lucreaza la vindecarea si evolutia planetei.
 
Detalii workshop:
Data: luni, 23 mai 2016, intre orele 18:30-21:30.
Locatie: str Nicolae Caramfil, sector 1, zona Aviatiei. Pentru a vizualiza harta, accesati linkul www.colocvio.ro/unde-ne-gasiti.html
Inscrieri Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau tel. 0722232810
Contributie: 99 Lei
 
Important: prezenta la acest program se face doar pe baza confirmarii participarii pe email, cu cel putin o zi inainte de eveniment! 
Va multumim pentru intelegere.
                                       
Despre lector:
 
Cerasella Pere

Licentiata in Marketing, Psihologie, Formator autorizat si Consilier de dezvoltare personala. 
De 14 ani Astrolog  practicant, cu experienta a sute de sedinte in consilere. Organizator, conferentiar, trainer de seminarii si ateliere de studiu si practica a astrologiei.
Studii si practica aprofundata in QiGong, Arhatic Yoga, Medicina Ayurvedica, Aromaterapie.                                
Fondator al Institutul Pranic Healing in Romania, specializata in psihoterapie pranica atestata prin cursuri si stagii de pregatire din India, Italia, Singapore, SUA, Elvetia, de maestrii renumiti ai energiei si ai vindecarii. Practicant de 9 ani a disciplinei Pranic Healing.
Terapeut in Pranic Facelift si Body Sculpting, acreditata prin "The Image Enhancement Center at Davis Dermatology", member of the Florida Society of Facial Plastic and Reconstructive Surgery, USA.
Organizatoare in Romania a cursurilor de Pranic Healing si Arhatic Yoga de 7 ani sub egida Institute of Inner Studies din Filipine.
Pin It