Va invitam la o noua calatorie initiatica in locuri de putere, aflate in centri energetici ai Romaniei.
Vom urca la Pietrele Doamnei din Muntii Raraului, o adevarata capodopera a naturii,cu o priveliste spectaculoasa asupra Carpatilor Orientali, apoi drumetia continua cu varful Toaca, pentru a fi martorii unui fenomen unic, piramida holografica din Masivului Ceahlau. La final vom descoperii vestigiile rupestre din Muntii Buzaului, care demonstreaza locuirea acestor spatii din timpuri stravechi, iar stiinta constata manifestarea unor fenomene fizice cu totul exceptionale. Pe parcursul deplasarii noastre ne vom opri si la Vulcanii Noroiosi, acolo unde pamantul parca vorbeste. Aceasta calatorie reprezinta o minunata ocazie de a vizita manastirile din Bucovina, cuprinse in Patrimoniul UNESCO, dar si pe cele din Neamt sau schiturile din Muntii Buzaului, datand ca si locuri sacre inca din epoca precrestina.

Drumetie la Piramida holografica din Masivul Ceahlau, 7-9 august 2020


Va invitam la o calatorie initiatica in locuri de putere, aflate in centri energetici ai Romaniei. 
Vom urca pe Varful Toaca, pentru a fi martorii unui fenomen unic, piramida holografica din Masivul Ceahlau, in preajma sarbatorii Schimbarea la Fata, moment de transmutare in Lumina a frecventelor de energie scazuta, dar si in plin portal al Leului, din 8.08.2020.

Calatorie in Muntii Buzaului, la vestigiile rupestre, 30 septembrie - 2 octombrie 2016

Va invitam la o calatorie initiatica in locuri de putere, aflate in unii centri energetici ai Romaniei.
Veniti sa descoperim vestigiile rupestre din Muntii Buzaului, care demonstreaza locuirea acestor locuri din timpuri stravechi, un adevarat panteon natural si spiritual numit si “Athosul roman de la curbura Buzaului”!

Piramida holografica din Ceahlau si vestigiile rupestre din Muntii Buzaului 2 - 9 august 2014

Va invitam la o calatorie initiatica in locuri de putere, aflate in centrii energetici ai Romaniei. Vom urca la Pietrele Doamnei din Muntii Raraului, pe varful Toaca, pentru a fi martorii unui fenomen unic, piramida holografica din Masivului Ceahlau. La final vom descoperii vestigiile rupestre din Muntii Buzaului care demonstreaza locuirea acestor locuri din timpuri stravechi.