Va propunem, o excursie initiatica in cetatea preotilor daci, la Sarmizegetusa, pentru a ne reconecta la stramosii nostri, dar si la intreaga natura, exact atunci cand “cerurile sunt deschise”, in perioada de la solstitiul de vara si pana la sarbatoarea de Sanziene. Calatoria noastra se desfasoara intr-un moment cosmic de mare insemnatate, in care vom vizita locuri sacre onorand strabunii si sfintii nostri, ca Parintele Arsenie Boca la Manastirea Prislop sau cetatile dacice de la Costesti, Blidaru, Fetele Allbe.

Retreat de Solstitiu de Vara la Sarmizegetusa si in Mtii Banatului, 19-24 iunie 2020


Va invitam la o excursie initiatica in Muntii Orastiei, in cetatile preotilor daci, la Sarmizegetusa Regia si in Mtii Banatului, iar in final la pestera lui Zamolxe de la Dunare, astfel incat sa ne reconectam la intreaga natura, dar si la stramosii nostri, exact atunci cand  “cerurile sunt deschise”, in perioada Solstitiului de vara, suprapus perfect cu Eclipsa de Soare si Luna Noua in Rac, si pana la Sarbatoarea de Sanziene.

Calatorie in Mtii Banatului si Sarmizegetusa, in timpul Solstitiului de vara si sarbatoarea de Sanziene, 20-24 iunie 2018


Calatoriile sunt experiente unice. Locurile sacre reprezinta puncte cheie in care conexiunea cu energiile subtile se face intr-un mod mult mai puternic si evident. Pe langa geografia si istoria locurilor vizitate, o calatorie poate ​deveni initiatica, deoarece ne conecteaza la ​spatii​ cu o energia speciala​,​ care poate declansa ​oricand ​un proces de vindecare sau constientizare ​la nivel ​profund.

Harta comorilor in timpul Solstitiului de iarna 20 - 22 decembrie 2016

Sunteti chemati la o calatorie de suflet in spatii sacre aflate in muntii  Romaniei, intr-un moment de mare sarbatoare cosmica. Celebram solstitiul de iarna in Muntii Orastiei, la Sarmizegetusa, atunci cand portile cerului sunt deschise si lansam in Univers proiectele noastre pentru noul an, intr-un cadru magic, de sarbatoare, in jurul unui mare foc alchimic.

Harta comorilor la Sarmizegetusa in timpul Solstitiului de iarna 20 - 22 decembrie 2017

Sunteti chemati la o noua calatorie de suflet in spatii sacre aflate in muntii  Romaniei, intr-un moment de mare sarbatoare cosmica. Celebram solstitiul de iarna in Muntii Orastiei, la Sarmizegetusa, atunci cand portile cerului sunt deschise si lansam in Univers proiectele noastre pentru noul an, intr-un cadru magic, de sarbatoare, in jurul unui mare foc alchimic.

Sa ne descoperim harta comorilor in timpul Solstitiului de iarna 20 - 24 decembrie 2014. Celebram sarbatoarea Nasterii Domnului in Muntii Banatului 24 - 28 decembrie 2014

Sunteti chemati la o calatorie de suflet in spatii sacre aflate in muntii  Romaniei, intr-un moment de mare sarbatoare cosmica.
Celebram solstitiul de iarna in Muntii Orastiei, la Sarmizegetusa si sarbatoarea Nasterii Domnului intr-un loc de basm din Muntii Banatului. Mai exact in Semenic, pe malul lacului Gozna, intr-o frumoasa pensiune aflata intr-o padure de conifere, bucurandu-ne de traditiile si bucatele locale, asteptandu-l pe Mos Craciun in fata unui semineu de poveste​.

Calatorie la Sarmizegetusa, 20-24 iunie, si in Muntii Banatului 24-28 iunie 2015

Sunteti invitati, ca si in anul precedent, la o excursie initiatica la Sarmizegetusa Regia, pentru a ne reconecta la stramosii nostri, dar si la intreaga natura, exact atunci cand “cerurile sunt deschise”, in perioada de la solstitiul de vara si pana la sarbatoarea de Sanziene. Calatoria noastra se desfasoara in doua etape, intr-un moment cosmic de mare insemnatate, in care vom vizita locuri sacre onorand strabunii si sfintii nostri. In Muntii Banatului vom descoperii locuri de basm, cascade minunate, pesteri spectaculoase, lacuri montane si peisaje uimitoare, bucurandu-ne de traditiile si bucatele locale.

Pe langa cetatile dacice vom avea prilej de bucurie in a vizita Manastirea Prislop - mormantul parintelui Arsenie Boca - si Pestera Sfântului Ioan de la Prislop, locuri unde rugaciunea este puternica si auzita.