SERATA RAFAEL LUNA NOUA in SAGETATOR Speranta Intelepciunii! vineri 21 noiembrie 2014

“Cand barca ta este inghitita de ape adanci, fie ca luna sa te aseze pe o cale de argint, pe care sa pasesti si sa te intorci in siguranta la tarm.

Cand fantoma pierderii suferite e in spatele tau, in timp ce tu privesti pe fereastra, atunci stramosii pot sa-ti aseze pe umeri o mantie invizibila, care iti va ameliora viata!”  John O’Donohue

Luna Noua in semnul Sagetatorului, marcheaza inceputul unei perioade cand putem dobandi o intelegere si o viziune mai inalta asupra momentului de viata pe care-l traversam. Discernamantul si capacitatea de a vedea adevarul sunt sustinute subtil in acest rastimp, astfel incat sa incheiem acest an luand decizii intelepte.

Mesajul pe care Jupiter ni-l transmite in aceasta perioada este sa ne scriem povestea acestui an pentru a alunga din viata noastra tot ceea ce nu ne mai foloseste in calatoria noastra si sa ne concentram pe ceea ce ne va ajuta sa rodim si sa mergem inainte pe calea menirii noastre.

Este momentul Gratiei Divine,cand pot veni sanse neasteptate catre noi de ascensiune profesionala si de rezolvare a unor crize personale. Acest lucru poate fi amplificat prin alinierea noastra la virtutile divine si prin intelegerea profunda si detasata a tabloului de ansamblu al vietii noastre!

Studiul si practica invataturilor spirituale in aceasta perioada, pot accelera in fiinta noastra nivele adanci de constientizare si de trancendere a limitarilor karmice.

Este timpul constientizarii si al sperantelor pe care le vom pune in proiectele noastre pentru noul an 2015. Puterea magica a mintii de a cocreea viitorul incepe acum prin pregatirea interioara de a prelucra experientele avute in acest an, pentru a extrage din ele semintele care vor sta la baza proiectelor noastre pentru noul an in care vom intra. Integrarea divina a materializarii dorintelor si a aspiratiilor noastre va culmina la Solstitiul de Iarna, atunci  cand “cerurile se vor deschide pentru noi”.

Luna Noua care marcheaza conjunctia dintre cele doua luminarii Soare-Luna, favorizeaza vindecarea interioara si de aceea, acum, capacitatea noastra de detoxifiere este maxima. Un program de cultivare a sanatatii pe moment de Luna Noua, face parte dintr-un stil de viata intelept, in care preventia problemelor de sanatate se face in cel mai bun moment, in acord cu ritmurile universale.

Luna Noua in Sagetator, sustine vindecarea organismului la nivel de: ficat, glanda timus, coapse, lipoame in tesuturi, discopatii, metabolism, echilibrare corporala. Oricine isi va face un program de detoxifiere in acord cu vibratia Lunii Noi, isi va amplifica foarte mult eficienta de a se vindeca.

Luna Noua este benefica atat in planul optimizarii sanatatii, cat si pentru a incepe actiuni inspirate, care sa-ti imbunatateasca diferite aspecte ale vietii. Pentru a sti care sunt domeniile de viata vizate de aceasta Luna Noua in Sagetator, pentru harta astrologica personala, trimite pe email datele tale de nastere, inainte de 21 noiembrie (ziua, luna, anul, ora nasterii, localitatea) odata cu confirmarea participarii, pentru a primi informatia personalizata in timpul intalnirii.

Insanatosirea reala apare atunci cand ne conectam la o sursa mai inalta de energie, printr-o practica spirituala.

Serata Rafael este dedicate unei meditatii speciale, numita Meditatia Inimilor Gemene, care in trecut era transmisa doar celor mai avansati discipoli, in Tibet. Acum, ea este oferita publicului larg, pentru ca acesta sa aiba acces rapid la vindecarea interioara si la invataturi inalte. 

“Meditatia Inimilor Gemene este un pod catre invataturi foarte inalte, un adevarat dar primit de la marii maestri!”  - maestrul Choa Kok Sui

Beneficiile Meditatiei Inimilor Gemene:     
     Reduce stresul;
-       Limpezeste gandurile si amplifica intuitia;
-       Creste multumirea, fericirea, pacea interioara si  bucuria de a trai;
-       E o forma de a servi paneta, prin intermediul binecuvantarilor;
-       Este activata forta de autovindecare;
-       Imbunatateste relatiile personale si familiale;
-       Creste forta fizica si psihica;
-       Curata, intareste chakrele si aura (face corpul mai puternic si dinamic).

Cuprins:

Sensuri si semnificatii ale Lunii Noi in semnul Sagetatorului

Ritualuri aromatice

Exercitii de purificare fizica si energetica

Respiratia pranica

Meditatia Inimilor Gemene cu autovindecare

Eveniment sustinut de catre astrolog Cerasella Pere.

Data: vineri, 21 noiembrie 2014, orele 18:45-21:00

Locatie: CEDA, str.Viitorului, nr. 14, sector 2 Bucuresti

 

Pin It