Intalnirile karmice in iubire, 1 octombrie 2014

O veche expresie japoneza spune ca “destinul incepe cu o intalnire”. Fiecare dintre noi a avut de-a lungul vietii ocazia de a trai, cel putin o data, experienta unei intalniri cu o persoana de care, fie s-a indragostit la prima vedere, fie s-a simtit de la bun inceput legat de ea printr-o conexiune profunda.    

Astrologia karmica ne permite sa intelegem motivele pentru care in aceasta viata ne legam destinul de parteneri sau de simpli prieteni fata de care, desi suntem adesea diferiti de ei, incercam un profund sentiment de apropiere. Nu este obligatoriu ca implicandu-ne intr-o relatie cu o persoana intalnita in vietile anterioare sa si evoluam, dimpotriva, exista riscul perpetuarii unor situatii de stagnare sau dureroase, care sa ne blocheze cresterea. De asemenea, exista si intalniri cu o matrice karmica menita sa ne propulseze pe un anumit parcurs spiritual, benefic propriei evolutii. Nota comuna a acestor situatii este ca toate relatiile karmice au o putere profunda de transformare si regenerare a subiectului, functionand la un anumit nivel ca un stagiu de invatare.

De-a lungul vietii avem parte de numeroase intalniri, insa doar cateva se vor transforma in relatii stabile, care sa ne aduca provocari existentiale si evolutive. Pretul cerut de relatiile karmice este sa ne rezolvam problemele mostenite din trecutul nostru  karmic si sa constientizam tiparele psiho-emotionale care conduc la erori si ne fac sa sa suferim.

Experienta iubirii este unica si magica, mai ales atunci cand exista la baza ei o devotiune pasionala fata de un ideal comun. Intalnirile karmice sunt asemeni unor chei ale destinului, ce ne pot debloca potentialul evolutiv, declansand sincronicitati prin care sa ne implinim menirea. doar daca permitem iubirii sa ne calauzeasca.

Odata cu intrarea in semnul Balantei, patrundem cu ajutorul vibratiei lui Venus, in lumea iubirii. Este momentul ideal sa reflectam la cantarul relatiilor noastre, pentru a sti ce vrem de la noi, ce relatii dorim, cum putem aduce armonia in relatiile noastre, ce este necesar sa eliminam din viata noastra pentru a ne implini afectiv.

Intalnirile karmice in iubire” reprezinta o invitatie adresata tuturor celor care simt sa paseasca pe calea iubirii constiente, poarta de acces la dreptul divin de a fi fericiti.

Eveniment sustinut de astrolog Cerasella Pere.

Data: miercuri, 1 octombrie 2014, orele 18:30-20:30
Locatie: CEDA, str.Viitorului, nr 14, sector 2 Bucuresti

 

Pin It