Astrologie

Acceseaza-ti puterea personala!

Evolutia noastra pe drumul eternitatii urmeaza calea Universului, a Galaxiilor si a Planetelor. Ciclurile astrologice fac parte din ritmurile de crestere universala si sunt indicatorii celesti de navigatie pe parcursul intregului an, care ne pot ajuta sa accesam un potential nelimitat de a ne transforma viata!

Cele 7 cicluri astrologice care se desfasoara pe parcursul anului, in intervale de 52 de zile, aduc la nivel planetar o anumita configuratie energetica si informationala pe care daca stim sa o valorificam ne va conduce la succes in toate aspectele vietii. Conexiunea lor la Arborele Vietii Kabbalistic, sistemul divin de creatie a tot ceea ce exista in univers, transforma ciclurile astrologice in instrumente magice ale materializarii in viata noastra a celor mai inspirate profetii!

Laboratorul de renastere 

Ciclurile kabbalistice permit accesul la intelegerea ordinii cosmice si la sincronizarea cu ritmurile de crestere universala prin conexiunea lor inalta la Matricea Creatiei Divine din Arborele Vietii Kabbalistic. Astfel, ne putem modela evolutia intr-un mod inspirat si rapid.

Cele 7 cicluri kabbalistice, care dureaza fiecare 52 de zile, reprezinta o retea de tipare cosmice, care aduc in viata planetei si a noastra o anumita configuratie energetica si informationala. Daca constientizam semnificatiile fiecarui ciclu kabbalistic si directiile pe care acesta le traseaza subtil in spatiul in care traim, putem discerne cu intelepciune care sunt prioritatile noastre in acea perioada, pentru a fi cat mai eficienti.

Liberul acces la bogatiile Universului!
Luna Plina ne ajuta sa asimilam subtil calitatile arhetipului Varsatorului pentru a ne accelera evolutia.

Puterea Inaltarii!  

Soarele este sursa luminii in vietile noastre si in intregul sistem solar. El reprezinta lumina constiintei si forta vitala care poate propulsa viata spre cele mai inalte realizari in noul an. 

Cod de credinta 1:
"Experimentele arata ca prin concentrarea atentiei noastre modificam realitatea, sugerand ca traim intr-un univers interactiv."  Gregg Bradden

“Cand barca ta este inghitita de ape adanci, fie ca luna sa te aseze pe o cale de argint, pe care sa pasesti si sa te intorci in siguranta la tarm.

Cand fantoma pierderii suferite e in spatele tau, in timp ce tu privesti pe fereastra, atunci stramosii pot sa-ti aseze pe umeri o mantie invizibila, care iti va ameliora viata!”  John O’Donohue

Luna Noiembrie este o recapitulare finala a lectiilor pe care Saturn, Marele Invatator, in semnul Scorpionului, ni le-a predat  in ultimii doi ani cu privire la autocunoastere, vindecare interioara, autotransformare, eros, putere, bani si inca mai avem timp pe final, la un stagiu scurt de practica, sa rezolvam restantele existente pe aceste directii. 
Este bine sa incepem deja sa ne gandim la obiectivele serioase pentru viitor, pe care le vom respecta cu sfintenie, atunci cand Saturn va trece in semnul Sagetatorului, la sfarsitul acestui an.

Luna Noua in semnul Scorpionului, aduce o energie concentrata si puternica pentru a incepe un proces de purificare a​l​ fiintei noastre de tot ceea ce nu este autentic, de tot balastul acumulat in toate aspectele vietii noastre care ne trage in jos si nu ne mai reprezinta! Luna Noua in Scorpion este un moment de transformare profunda in aspectele legate de autocunoastere, purificare si vindecare interioara, sexualitate, putere, bani, relatii profunde.

Serata Rafael este dedicata unei meditatii speciale numita Meditatia Inimilor Gemene, care in trecut era transmisa doar celor mai avansati discipoli in Tibet. Acum ea este oferita publicului larg, pentru ca acesta sa aiba acces rapid la vindecarea interioara si la invataturi inalte. 

“Meditatia Inimilor Gemene este un pod catre invataturi foarte inalte, un adevarat dar primit de la marii maestri! - maestrul Choa Kok Sui

Pe tot parcursul lunii octombrie va exista o lupta intensa intre trecut si viitor. Uranus in Berbec dinamizat de cuadratura lui Pluton in Capricorn, alaturi de eclipsele de Luna si de Soare din aceasta luna, vor impulsiona in fiinta noastra accelerarea si finalizarea acelor transformari pe care le-am initiat in luna aprilie, pe fondul astral al crucii cardinale.

Mesajul acestei luni poate fi rezumat intr-un gand al lui Carlos Castaneda:

“Esti constrans sa te straduiesti tot timpul, altfel nu-ti poti depasi limitele. Exista multe lucruri pe care le faci astazi si pe care cu zece ani in urma le-ai fi considerat adevarate nebunii.

O veche expresie japoneza spune ca “destinul incepe cu o intalnire”. Fiecare dintre noi a avut de-a lungul vietii ocazia de a trai, cel putin o data, experienta unei intalniri cu o persoana de care, fie s-a indragostit la prima vedere, fie s-a simtit de la bun inceput legat de ea printr-o conexiune profunda.    

Actiunile spirituale realizate in momentele de Luna Plina sunt considerate peste tot in lume, cele mai favorabile momente de practica spiritula deoarece, energia spirituala care vine catre pamant este la o cota maxima si poate fi asimilata mai usor, in special atunci cand se mediteaza in grup. Relatia noastra cu Ierarhia Divina poate fi mai stransa, pentru ca actiunile acesteia se intensifica in aceasta perioada, ajutand umanitatea sa evolueze.